Kundeservice

Blimo Moto SPORT-950 - Elfenben

Enter fullscreen
  • Blimo Moto SPORT-950 - Elfenben
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 27 995,-
23 995,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
23995
NOK
Blimo Moto SPORT-950 - Elfenben
52113835
52113835
Blimo Moto Sport-950 er en kraftig trehjulet elektrisk rullestol utstyrt med en 950W elektrisk motor, 24V 55Ah batteripakke og et klart digitalt kontrollpanel. Modellen har et komfortabelt komfort sete med flere justeringsalternativer. Dette er modellen for de som vil ha en høy topphastighet og god tilgjengelighet overalt!Stødig, sterk og svært lettkjørt elektriske scooter for de som ønsker et praktisk alternativ til bil, sykkel eller gåturer. Blimo Moto Sport 950 er 100% elektrisk og lades kun med en stikkkontakt. Motoren og batteriene er vedlikeholdsfrie - bare lade, tute og kjøre. Perfekt måte å gjøre ærender som å handle mat. En natts ladning vil gi opp til fem mils rekkevidde og en milkostnat på strøm for mindre enn 50 øre/mil! En kraftig 950W motor gir Moto Sport 950 en toppfart på ca 20 km/t* og en styrke som kan håndtere bratte bakker, grusveier og plener. Dette er blant de raskeste tilgjengelige for dagens elektriske elscootere! Det er lov å kjøre overalt hvor enn du går, selvfølgelig også på sykkelstier. Men hvor det er et sykkelforbud, må du holde gangfart. Førerkort er ikke nødvendig, noe som gjør at hvem som helst kan kjøre. Hvis du vil kjøre innendørs, for eksempel I matbutikken er det en jevn hastighetskontroll som forhindrer både akselerasjon og topphastighet. Dette betyr at selv om du tilfeldigvis gasser, holder elscooteren gangfart fremdeles. Det er veldig lett å kjøre: gass med variabel håndgass og bremse ved å slippe gassen. Moto har nemlig en automatisk brems som aktiveres når du slipper gassen, da stopper elscooteren raskt hvis du slipper gassen helt. Den automatiske bremsen fungerer også som parkeringsbrems når kjøretøyet står stille. Sammenlignet med mange andre elscootere, gir Blimo Moto et mer moped-lignende inntrykk med sine scooter-formede skjermer og den moderne fargetilpassningen. Blimo Moto Sport-950 er utstyrt med strømbesparende LED-belysning, blinklys, tilt og speil. Setet er justerbart i lengderetningen for å passe førere mellom ca 150 cm til 195 cm. Setet kan også vinkles i ryggen, nakkestøtte og armlener er foldbare - alt for å justere setet til optimal kjørestilling. Raske fakta: - Topphastighet ca 20 km/t* - Topphastighet ved bakke 5 km/t - Rekkevidde opptil 50 km * - Hjuldiameter: 41 cm - Makslast 150 kg - Lys foran, bak og blinker - Signalhorn - Mål 150x69 cm - Vekt ca 110 kg - Markfrigang underramme: 15 cm - Markfrigang laveste punkt: 13 cm * = Gjelder under optimale forhold *= Observer at den høyeste tillatte farten på denne type kjøretøy er 10 km/t. Denne modellen går raskere enn det, 20 km/t, men kan kveles av oss på Blimo før levering om det ønskes, gi oss gjerne beskjed ved bestilling dersom du ønsker dette. Blimo Moto Sport-950 har en høyere makshastighet enn 10 km/t da modellen selges i hele Norden, og i øvrige land er høyere hastigheter tillatt på offentlige veier.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

Blimo Moto Sport-950 er en kraftig trehjulet elektrisk rullestol utstyrt med en 950W elektrisk motor, 24V 55Ah batteripakke og et klart digitalt kontrollpanel. Modellen har et komfortabelt komfort sete med flere justeringsalternativer. Dette er modellen for de som vil ha en høy topphastighet og god tilgjengelighet overalt!

Stødig, sterk og svært lettkjørt elektriske scooter for de som ønsker et praktisk alternativ til bil, sykkel eller gåturer. Blimo Moto Sport 950 er 100% elektrisk og lades kun med en stikkkontakt. Motoren og batteriene er vedlikeholdsfrie - bare lade, tute og kjøre. Perfekt måte å gjøre ærender som å handle mat.

En natts ladning vil gi opp til fem mils rekkevidde og en milkostnat på strøm for mindre enn 50 øre/mil! En kraftig 950W motor gir Moto Sport 950 en toppfart på ca 20 km/t* og en styrke som kan håndtere bratte bakker, grusveier og plener. Dette er blant de raskeste tilgjengelige for dagens elektriske elscootere! Det er lov å kjøre overalt hvor enn du går, selvfølgelig også på sykkelstier. Men hvor det er et sykkelforbud, må du holde gangfart. Førerkort er ikke nødvendig, noe som gjør at hvem som helst kan kjøre. Hvis du vil kjøre innendørs, for eksempel I matbutikken er det en jevn hastighetskontroll som forhindrer både akselerasjon og topphastighet. Dette betyr at selv om du tilfeldigvis gasser, holder elscooteren gangfart fremdeles.

Det er veldig lett å kjøre: gass med variabel håndgass og bremse ved å slippe gassen. Moto har nemlig en automatisk brems som aktiveres når du slipper gassen, da stopper elscooteren raskt hvis du slipper gassen helt. Den automatiske bremsen fungerer også som parkeringsbrems når kjøretøyet står stille. Sammenlignet med mange andre elscootere, gir Blimo Moto et mer moped-lignende inntrykk med sine scooter-formede skjermer og den moderne fargetilpassningen.

Blimo Moto Sport-950 er utstyrt med strømbesparende LED-belysning, blinklys, tilt og speil. Setet er justerbart i lengderetningen for å passe førere mellom ca 150 cm til 195 cm. Setet kan også vinkles i ryggen, nakkestøtte og armlener er foldbare - alt for å justere setet til optimal kjørestilling.

Raske fakta:

- Topphastighet ca 20 km/t*
- Topphastighet ved bakke 5 km/t
- Rekkevidde opptil 50 km *
- Hjuldiameter: 41 cm
- Makslast 150 kg
- Lys foran, bak og blinker
- Signalhorn
- Mål 150x69 cm
- Vekt ca 110 kg
- Markfrigang underramme: 15 cm
- Markfrigang laveste punkt: 13 cm

* = Gjelder under optimale forhold

*= Observer at den høyeste tillatte farten på denne type kjøretøy er 10 km/t. Denne modellen går raskere enn det, 20 km/t, men kan kveles av oss på Blimo før levering om det ønskes, gi oss gjerne beskjed ved bestilling dersom du ønsker dette.

Blimo Moto Sport-950 har en høyere makshastighet enn 10 km/t da modellen selges i hele Norden, og i øvrige land er høyere hastigheter tillatt på offentlige veier.


Käyttöopas (Suomi)

Blimo_Manual_MotoSport_FI.pdf


Error codes for Moto and Motorsport (English)

Felkoder-Blimo-Moto-och-Moto-Sport.pdf

Bakre kofångare - Blimo Moto
Däck, Blimo Moto Sport, 3,00-10
Komplett framhjul Blimo Moto Sport 16x3,0
Komplett bakhjul Blimo Moto Sport 3.00-10
Controller 120 A, Moto Sport 950
24V Omvandlare - Transformer Blimo Moto
Display till Moto Sport 950
Kabelhärva Moto Sport 950
Gasreglage Moto och Moto Sport 950
Potentiometer 20K, fartreglage
Tuta till Blimo Moto
Tändningslås till Moto
Låsningsmekanism till förvaringsfack Blimo Moto - Moto Sport
LED lampa fram, Blimo Moto och Moto Sport
Led blinkerslampa till Blimo Moto - MotoSport - TypA
Transaxel 950W CT4-616 till Moto Sport
950W motor CT4-BMT till Moto Sport
Borste till Blimo elmotor 950W
Magnetbroms till 950W motor
Bromsklossar till Blimo Moto Sport 950
Framgafflel PAR till Blimo Moto - Moto Sport 950
Batteri, 12V 55Ah AGM
Laddare 24 V 5 Amp
Laddningsingång Blimo
Gummimatta, Blimo Moto, Moto Sport
Flasher till Moto-Motosport
Kanskje dette også kan være interessant!?
Pusselmatta 12 bitar, 244 x 183 cm
Pusslespillsmatte 12 biter, 244 x 183 cm
499,-
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo