Kundeservice

Elscooter 800 W Race edition - ARMY GREEN

Enter fullscreen
  • Elscooter 800 W Race - ARMY GREEN
  • Elscooter 800 W Race - ARMY GREEN
Arrow Right Arrow Left
Ordinær pris: 5 695,-
5 295,-
 Gratis frakt mulig - Klikk her
OutOfStock
5295
NOK
Elscooter 800 W Race edition - ARMY GREEN
30146411
30146411
800W Race Edition er en modell med lettrullende dekk med asfaltsmønster. Perfekt for deg som ønsker å bruke scooteren først og fremst på asfalt og finere grusveier da det gir en komfortabel kjøring og lav rullemotstand som igjen innebærer batterisparing.Elektrisk Sparkesykkel Nitrox 800W er en kraftfult bygd sparkesykkel som først og fremst er ment til voksne. Elmotoren gir 800W kontinuerlig effekt noe som gir en toppfart på ca: 25 km/h samt mye kraft i motbakke. På styret finner du en knapp som du enkelt kan strype motorstyrken slik at du kan spare på batteriet. Motoren er en vedlikeholdsfri DC elmotor som driver av en kraftfull batteripakker om 36V 12Ah. Batteripakken består av tre seriekoblede blybatterier om 12V 12Ah/stk (36V 12Ah totalt). Rekkevidden på kjøretøyet er vanskelig å angi helt eksakt med tanke på at denne påvirkes av mange faktorer, men under optimale forhold kan denne sparkesykkelen dra ca 20 km. På styret finnes en batteriindikator som viser den aktuelle batteristatusen. Det gjelder å kunne bremse uansett situasjon, Nitrox 800W er derfor utstyrt med et effektivt skivebremssystem både frem og bak. Modellen har kule røde bremsekalippere som gir et ekstra sporty utseende. Elektrisk Sparkesykkel Nitroc 800W er utstyrt med et justerbart og løstakbart sete. Setestolpen kan enkelt fjernes om du ønsker å kjøre uten. Du kan enkelt legge sammen sparkesykkelen om du vil legge den i bagasjerommet på bilen. Videre så har sparkesykkelen støtdempning samt strømsnål LED-belysning både frem og bak. Hurtigfakta - Ca 25 km/h* - Energisparfunksjon EcoDrive, veksle mellom 500W/800W - Oppgradert fremvogn/fjæring - Batterikappasitet: 432Wh (36V 12Ah Heavy-Duty) - Quickrelease batteripakke - Vrigassreglage med batteriindikator - Over 1 HK i effekt! - Rekkevidde opp til 20 km - Kraftige luftfylte hjul - Hjuldiameter: 26 cm - Sammenleggbar - Skivebremser frem/bak - Kjededrift - Justerbare støtdempere - Avtakbart sete - Rek. fra 15 år - Vekt: 38 kg *MERK! Maksimal tillatt hastighet på offentlige veier for denne type kjøretøy er 20 km / t. Vi minner om at dette kjøretøyet ikke er lovlig annet enn på lukket, avsperret område for motorsport. Denne typen kjøretøy kan bare kjøres uten sete. Det er mulig å fjerne seten fra denne elektriske scooteren. OBS: Dette produktet er et hobbykjøretøy som overstiger den tillatte hastigheten på offentlige veier. Produktet skal bare brukes på inngjerdet/avskilt område. Produktet er ikke et leketøy. Hvis barn bruker produktet skal det alltid skje under oppsyn av voksne.
Lagerstatus
Out Of Stock   Produktet er avviklet 
 
 

800W Race Edition er en modell med lettrullende dekk med asfaltsmønster. Perfekt for deg som ønsker å bruke scooteren først og fremst på asfalt og finere grusveier da det gir en komfortabel kjøring og lav rullemotstand som igjen innebærer batterisparing.

Elektrisk Sparkesykkel Nitrox 800W er en kraftfult bygd sparkesykkel som først og fremst er ment til voksne. Elmotoren gir 800W kontinuerlig effekt noe som gir en toppfart på ca: 25 km/h samt mye kraft i motbakke. På styret finner du en knapp som du enkelt kan strype motorstyrken slik at du kan spare på batteriet. Motoren er en vedlikeholdsfri DC elmotor som driver av en kraftfull batteripakker om 36V 12Ah.

Batteripakken består av tre seriekoblede blybatterier om 12V 12Ah/stk (36V 12Ah totalt). Rekkevidden på kjøretøyet er vanskelig å angi helt eksakt med tanke på at denne påvirkes av mange faktorer, men under optimale forhold kan denne sparkesykkelen dra ca 20 km. På styret finnes en batteriindikator som viser den aktuelle batteristatusen.

Det gjelder å kunne bremse uansett situasjon, Nitrox 800W er derfor utstyrt med et effektivt skivebremssystem både frem og bak. Modellen har kule røde bremsekalippere som gir et ekstra sporty utseende.

Elektrisk Sparkesykkel Nitroc 800W er utstyrt med et justerbart og løstakbart sete. Setestolpen kan enkelt fjernes om du ønsker å kjøre uten. Du kan enkelt legge sammen sparkesykkelen om du vil legge den i bagasjerommet på bilen. Videre så har sparkesykkelen støtdempning samt strømsnål LED-belysning både frem og bak.

Hurtigfakta
- Ca 25 km/h*
- Energisparfunksjon EcoDrive, veksle mellom 500W/800W
- Oppgradert fremvogn/fjæring
- Batterikappasitet: 432Wh (36V 12Ah Heavy-Duty)
- Quickrelease batteripakke
- Vrigassreglage med batteriindikator
- Over 1 HK i effekt!
- Rekkevidde opp til 20 km
- Kraftige luftfylte hjul
- Hjuldiameter: 26 cm
- Sammenleggbar
- Skivebremser frem/bak
- Kjededrift
- Justerbare støtdempere
- Avtakbart sete
- Rek. fra 15 år
- Vekt: 38 kg

*MERK! Maksimal tillatt hastighet på offentlige veier for denne type kjøretøy er 20 km / t. Vi minner om at dette kjøretøyet ikke er lovlig annet enn på lukket, avsperret område for motorsport. Denne typen kjøretøy kan bare kjøres uten sete. Det er mulig å fjerne seten fra denne elektriske scooteren.


OBS: Dette produktet er et hobbykjøretøy som overstiger den tillatte hastigheten på offentlige veier. Produktet skal bare brukes på inngjerdet/avskilt område. Produktet er ikke et leketøy. Hvis barn bruker produktet skal det alltid skje under oppsyn av voksne.
Batteri 12V 12Ah med skruvpoler
Kanskje dette også kan være interessant!?
Batteriset Quickswap komplett 36V 12Ah
Batterisett Quickswap komplett 36V 12Ah
1 995,-
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo