Kundeservice

Om ossBlimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Sveriges største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Hos Blimo finner du flere typer elektriske kjøretøy som forenkler hverdagen, alt fra elektriske sparkesykler til elektriske sykler med tre hjul.

Kontakt oss gjerne for gratis personlig rådgivning, så hjelper vi deg å velge det kjøretøyet som passer best til akkurat dine behov.

Ta det første steget mot en mer aktiv og bevegelig hverdag! Bestill katalogen vår, slik at du i ro og mak kan få et oversiktlig bilde over Blimos brede sortiment.
Bestill katalogen vår her!

Blimo.no er en del av Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsbedrift med hovedfokus innenfor området lette elektriske kjøretøy for økt bevegelighet og frihet.

Vi driver en rekke egenutviklede nettbutikker i Norden der vi selger våre egne varemerker. Siden starten i 2007 har vi levert elektrisk drift til over 200 000 fornøyde kunder i Norden. Hovedkontoret og varelageret vårt er i Sverige, rett utenfor Stockholm, der vi per dags dato er omtrent: 35 ansatte.
Nordbutiker Norge
Filial av Nordbutiker i Sverige AB
Org.nr: 918 488 014
Godkjent for F-skatt
Nordbutiker Logo