Har du spørsmål? Klikk på "Support" nederst til høyre

Prøv hjemme i 30 dager!

Gratis frakt mulig på alle kjøp!

Norges største utvalg av el-scootere!

Om oss

Blimo ble startet i 2009 og har siden den gangen vokst til å bli Sveriges største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy. Blimo tilbyr kvalitetsprodukter til en lavere pris ved å kutte ut mellommenn, pålitelige underleverandører og ved å eie hele selve prosessen fra produktutvikling og innkjøp til kundeservice og lagerplukking. 

 

Hos Blimo finner du flere typer elektriske kjøretøy som forenkler hverdagen, alt fra elektriske sparkesykler til elektriske sykler med tre hjul.

 

Kontakt oss gjerne for gratis personlig rådgivning, så hjelper vi deg å velge det kjøretøyet som passer best til akkurat dine behov.

 

Blimo.no er en del av Nordbutiker. Nordbutiker er en e-handelsbedrift med hovedfokus innenfor området lette elektriske kjøretøy for økt bevegelighet og frihet.

 

Vi driver en rekke egenutviklede nettbutikker i Norden der vi selger våre egne varemerker. Siden starten i 2007 har vi levert elektrisk drift til over 200 000 fornøyde kunder i Norden. Hovedkontoret og varelageret vårt er i Sverige, rett utenfor Stockholm, der vi per dags dato er omtrent: 35 ansatte.

Om Blimo

Blimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Nordens største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL