Har du spørsmål? Klikk på "Support" nederst til høyre

Prøv hjemme i 30 dager!

Gratis frakt mulig på alle kjøp!

Norges største utvalg av el-scootere!

Spar kr 5 000

Champion 57

39 999 ,-

inkl. moms

44 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 5 000
  • Unik vintage design
  • Parkeringssensor
  • Kraftfull 1400W motor

Produktbeskrivelse

Champion 57 har 1400W motor og rekkevidde på opptil 75 km! Her går tankene til veteranbiler og stilige detaljer som lastesenger med tre, kromdetaljer, retrostil på dekkene m.m. Men med moderne teknologi!

I tillegg til retrolooken har scooteren en meget velbalansert kombinasjon mellom kraft og smidighet. Modellen har en kraftig 1400W elmotor som gir en imponerende rekkevidde på hele 75 km. Modellen har en toppfart på 15 km/t, noe som gjør at selv lange reiser kan gjennomføres på et blunk!

Å kjøre en Champion 57 er enkelt: Akselerer ved å trykke på høyre gass og bremse ved å slippe den. Når kjøretøyet har stoppet, aktiveres en automatisk parkeringsbrems. For å rygge gjør du det samme med venstre håndtak, her har du også parkeringssensoren til hjelp.

Modellen har et praktisk og pedagogisk utformet digitalt kontrollpanel hvor føreren enkelt kan se gjenværende batterikapasitet, hastighet, klokke mm. Her er det mulighet for raskt å redusere motorkraften for roligere fremdrift i trange omgivelser. Kontroller er også tilgjengelige for belysning og blinklys, som alle består av LED-lamper med svært lav effekt.

Setet er en ekte komfortmodell hvor du har en god sitteflate, høy ryggstøtte med hodestøtte og justerbare og sammenleggbare armlener. Setet kan også dreies 180 grader slik at du enkelt kan komme deg inn og ut.

*= Gjelder under optimale forhold. Rekkevidden påvirkes av flere ytre faktorer som kjørestil, dekktrykk, kjøreflate, lufttemperatur, lastvekt osv.

Produktet leveres på pall direkte til din ytterdør eller eiendomsgrense. Den leveres 90 % montert og krever kun mindre montering fra deg.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Nordens største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL