Har du spørsmål? Klikk på "Support" nederst til høyre

Prøv hjemme i 30 dager!

Gratis frakt mulig på alle kjøp!

Norges største utvalg av el-scootere!

Spar kr 3 000

Evobike Cargo Duo Box

34 999 ,-

inkl. moms

37 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 3 000
  • Perfekt elektrisk drevet kassesykkel for familien
  • Plass til to barn
  • Kraftig motor

Produktbeskrivelse

Evobike Duo Cargo Box er den perfekte elektriske lastesykkel for familien. Med en kraftig 250W børsteløs hjelpemotor fra velkjente Bafang vil ikke bakkene by på problemer uansett last!

Design
Evobike Duo Cargo Box er en slank elektrisk kassesykkel som er perfekt for deg som er ute etter en elsykkel hvor du kan laste mye. Du får enkelt plass til flere barn, kjæledyr og bagasje i kassen til el-sykkelen, som er utstyrt med benker (med plass til to barn) og sikkerhetsbelter. Duo Cargo Box har sortlakkert ramme og detaljer i børstet aluminium og skinn, som gir lastesykkelen et mer designet utseende.

Ytelse og bruk
Motoren starter automatisk når du begynner å tråkke og assisterer opp til hele 25 km i timen! Du kan stille inn hvor mye motorassistanse du ønsker gjennom det bakgrunnsbelyste og vanntette LCD-displayet på sykkelens styre. Det er også fullt mulig å slå av den elektriske stasjonen helt om ønskelig og sykle som en vanlig sykkel. LCD-displayet viser også hastighet og tripteller. Trenger du motorassistanse når du skal styre sykkelen, kan du holde inne en knapp for å få motoren til å gå i 5 km/t, såkalt Walk Assist.

Girsystemet kommer fra Shimano (modell Altus) og har åtte girposisjoner. Bremsesystemet består av tre individuelle bengalske hydrauliske skivebremser - en for hvert hjul. Resultatet er sikker og pålitelig bremsing i alle situasjoner.

Rekkevidde
Utvalget av el-sykler er alltid vanskelig å spesifisere fordi det avhenger av en rekke faktorer, spesielt hvor mye du assisterer med å tråkke og hvilken assistansemodus du har valgt. For å gi et omtrentlig bilde oppgir vi vanligvis rekkevidden til rundt 30-45 km, avhengig av kjørestil og lastevekt.

Motor og batteri
Evobike Cargo Duo Box er utstyrt med en kraftig 250W elektrisk motor fra velkjente Bafang. Motoren starter automatisk når du begynner å tråkke og assisterer opp til 25 km/t.

Batteriet har en kapasitet på 396 Wh, noe som gir en omtrentlig rekkevidde på 30-45 km, avhengig av kjørestil. Batteriet kan enkelt tas ut av sykkelen dersom du ønsker å lade andre steder.

Levering, retur og betaling
Lader og batteri følger med.

Evobike Cargo Duo Box leveres i en pappeske rett på døren. Montert til 95% og fôr kun mindre håndlegging av deg. De siste 5 % inkluderer skruing av styret, kontroll av dekktrykket og lading av batteriet. Levering skjer vanligvis innen 2-5 dager hjem til deg.

Du har selvfølgelig 14 dagers returrett. Ved retur skal varen returneres i vesentlig uendret stand. For ekstra sikkerhet tilbyr vi også åpent kjøp i inntil 60 dager i tillegg til vanlig returrett. Dette gjelder ubrutt emballasje.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Nordens største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL