Har du spørsmål? Klikk på "Support" nederst til høyre

Prøv hjemme i 30 dager!

Gratis frakt mulig på alle kjøp!

Norges største utvalg av el-scootere!

Spar kr 6 000

Evobike Commute

18 999 ,-

inkl. moms

24 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 6 000
  • Lang levetid og sikker ytelse
  • Kvalitet og komfort
  • Fotbrems og lavt innsteg

Produktbeskrivelse

Evobike Commute er en helt ny elsykkel, designet og utviklet i Sverige. Med syv gir, lavt innsteg og integrert litiumbatteri i rammen, er det den perfekte pendlersykkelen for hele familien. Dempet forgaffel, oppreist kjørestilling og kraftig batteri - med Evobike Commute kommer du deg komfortabelt rundt på en miljøvennlig og økonomisk måte. 

Design

Evobike Commute har et integrert batteri og en solid og stabil unisex-ramme, som gir sykkelen et moderne utseende. Takket være det lave innsteget er det enkelt å gå av og på elsykkelen, som med sin dempede forgaffel og oppreiste kjørestilling gir svært høy komfort under sykkelturen.

Commute er utstyrt med en pen OLED-skjerm som er festet til styret, og takket være den slanke designen passer den fint inn.

Ytelse og bruk

Evobike Commute er utstyrt med ekstra brede dekk, noe som gjør at sykkelen gir deg en hyggelig sykkeltur uavhengig av veiforhold og årstid. Elsykkelen er utstyrt med dempet forgaffel som øker sykkelkomforten ytterligere. Forgaffelen fra Suntour kommer også med lockout, som gir deg muligheten til å bytte mellom dempet og stiv modus.

På styret finner man et lekkert bakgrunnsbelyst OLED-display som kan brukes til å stille inn hvor mye motoren skal hjelpe til i fem nivåer. Her vises også informasjon om batteriets status, hastighet, snitthastighet, makshastighet og distansemåler.

Girsystemet fra Shimano Nexus har syv gir. Systemet er integrert i bakre nav som gir god driftssikkerhet, samt minimalt vedlikeholdsbehov. Du kan skifte gir når som helst under syklingen, bortsett fra ved hard tråkking. Bremsesystemet består av fotbrems for bakhjulet og hydraulisk skivebrems for framhjulet. Hydrauliken bygger på et oljetrykk istedenfor en stålvajer, det gir en skikkelig bremsekraft uansett hva og minimerer kravet på vedlikehold.

Rekkevidde

Rekkevidden for sykler er alltid vanskelig å definere, da det avhenger av mange ulike faktorer, spesielt hvor mye du hjelper til med å tråkke og hvilket assistansenivå du har valgt. For å gi et omtrentlig bilde, oppgir vi vanligvis rekkevidden til ca 45-75 km for det lille batteriet eller 55-85 km for det store batteriet per lading.

Motor og batteri

Evobike Commute er utstyrt med en effektiv navmotor i forhjulet fra kvalitetsmerket Ananda. Motoren har en effekt på 250 W og starter automatisk når du tråkker.

Litiumbatteriet har en kapasitet på 432 Wh eller 576 Wh. Det går helt fint å lade batteriet montert på sykkelen, men alternativt kan det tas av for lading et annet sted. Commute leveres nå med en kraftig 3A-lader, som gjør at batteriet lader opptil 50 % raskere enn med en vanlig lader.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Nordens største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL