Har du spørsmål? Klikk på "Support" nederst til høyre

Prøv hjemme i 30 dager!

Gratis frakt mulig på alle kjøp!

Norges største utvalg av el-scootere!

Spar kr 2 000

Recliner lyftfåtölj - Gräskö

6 999 ,-

inkl. moms

8 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 2 000
  • Prøv hjemme i 30 dager
  • Gratis frakt ved kjøp over 1000 NOK
  • Raske leveranser

Produktbeskrivelse

Vår førsteklasses recliner lenestol med lift og vibrasjonsmassasjefunksjon. Stolen er også ergonomisk utformet og designet for å passe inn i hjemmets alle rom. Blimo Gräskö har doble elektriske servomotorer som gjør at du kan justere ryggstøtten og fotstøtten individuelt. En brukervennlig fjernkontroll medfølger der du blant annet kan justere lenestolens varme- og vibrasjonsmassasjefunksjon.

Blimo Gräskö fås i to farger, grått og rødt, og har vannavvisende tekstil som gjør det enkelt å holde lenestolen ren. Lenestolen er stoppet med skumgummi som gir god støtte, og garanterer at lenestolen beholder sin gode passform.

Lenestolen har også en oppreisningsfunksjon, og ryggstøtten kan felles ned i 135 grader. Dette gjør den komfortabel å lene seg tilbake i og lett å komme seg opp av - den perfekte kombinasjonen.

Brukerveiledning medfølger. 

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Nordens største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL