Har du spørsmål? Klikk på "Support" nederst til høyre

Prøv hjemme i 30 dager!

Gratis frakt mulig på alle kjøp!

Norges største utvalg av el-scootere!

Sammenleggbare Elsykler

Evobike Travel er virkelig lett å sykle med en sykkelfølelse som minner mye om en sykkel i full størrelse, og det tar ikke lang tid før du glemmer at det er en kompakt sammenleggbar elsykkel du sykler! Evobike Travel er utstyrt med merkekomponenter av gjennomgående høy kvalitet, hvor det elektriske systemet og drivpakken er i fokus.

1 Produkter

Spar kr 3 000
Evobike Travel - Sammenleggbar

Evobike Travel - Sammenleggbar

Topplassering i flere elsykkeltester! Evobike Travel er en glatt sammenleggbar e...

På lager

17 999 ,-
14 999 ,-
inkl. moms

Sammenleggbar elsykkel

Alt om sammenleggbare elsykler

Tenk deg friheten med en elsykkel som du også kan legge sammen! Med en sammenleggbar elsykkel får du alt det gode fra en vanlig elsykkel, pluss at den enkelt kan gjøres mindre for å passe i bilen, spare plass hjemme, eller smidig tas med på toget. Og ja, den passer også under skrivebordet!

Ta med overalt

Disse elsyklene er et ess i ermet når det kommer til å spare plass. Med et par enkle grep forvandles de fra din trofaste følgesvenn på veien til en liten pakke som du uten problemer tar med deg på bussen, toget eller gjemmer unna i bilen eller kontoret.

Smart oppbevaring

Takket være at de blir så pass kompakte når de er sammenlagt, er de perfekte for deg med lite plass. Enten du bor trangt eller ønsker å maksimere kontorplassen, så er en sammenleggbar elsykkel løsningen.

Fleksibel kjøring

Velg selv hvordan du vil sykle: med muskelkraft, litt elektrisk hjelp, eller en blanding av begge. Det er det perfekte valget for både trening og de dagene du bare vil cruise frem uten å svette.

Toppkvalitet i hver del

Våre sammenleggbare elsykler er ikke bare smarte i designet, de er også pakket med kvalitet. Med et 36V litiumbatteri som smelter perfekt inn i designet, blir sykkelen ikke bare stilig men også stabil. Modellen Evobike Travel kommer med toppkomponenter, der vi spesielt har valgt ut en motor fra Bafang og batterier fra Samsung for at du skal kunne stole på sykkelen år etter år.

Om Blimo

Blimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Nordens største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL