Har du spørsmål? Klikk på "Support" nederst til høyre

Prøv hjemme i 30 dager!

Gratis frakt mulig på alle kjøp!

Norges største utvalg av el-scootere!

Spar kr 200

Rollator Blimo Deluxe V3 - Aluminium

1 799 ,-

inkl. moms

1 999 ,-

På lager

  • Du sparerkr 200
  • Prova hemma i 30 dagar
  • Fri frakt över 1000 kronor
  • Snabba leveranser

Produktbeskrivelse

Rullator Deluxe V3 er en fleksibel og lett modell som fungerer godt både innendørs og utendørs på finere veiunderlag. Aluminiumsramme og hjul i hard gummiblanding som gir en god kombinasjon av slitestyrke og grep. Hjuldiameteren er litt større enn mange lignende innendørs-rullatorer, noe som gir bedre fremkommelighet over terskler osv. Sammenleggbar i en håndvending og høydejusterbart håndtak. Til denne modellen følger det med en avtagbar ryggstøtte samt et praktisk avtagbart handlenett i tekstil.

Håndtakene er justerbare i høyden, og på de gripevennlige håndtakene er det bremsekontroller som også kan låses som parkeringsbrems, slik at rullatoren står stille, selv i en helling. Setet er laget av kunstskinn, noe som gjør det veldig enkelt å vedlikeholde. Hvis du vil ta rullatoren med deg på reise, slås den enkelt sammen uten verktøy.

Spesifikasjoner

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Nordens største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL