Har du spørsmål? Klikk på "Support" nederst til høyre

Prøv hjemme i 30 dager!

Gratis frakt mulig på alle kjøp!

Norges største utvalg av el-scootere!

Lader 24V 5 Amp

1 799 ,-

inkl. moms

På lager

Produktbeskrivelse

Smart vedlikeholdslader som slår av når batteriene er fulladet. Hvis spenningen i batteriene faller, går laderen automatisk inn og vedlikeholder ladningen automatisk. Å ha en ekstra lader kan være bra hvis du bruker turscooteren din på forskjellige steder. Det kan komme til nytte om man bruker den til turer, hjemme eller på jobben, om man tar med turscooteren mellom disse stedene. Ved bestilling av produktet sammen med turscooter så får man fri frakt! MERK! Kun for bruk med blybatterier (AGM).

Å ha en ekstra laddare kan være bra hvis man bruker turscooteren på forskjellige steder. Det kan komme til nytte om man bruker den til turer, hjemme eller på jobben, om man tar med turscooteren mellom disse stedene. Ved bestilling av produktet sammen med turscooter så får man fri frakt!

Spesifikasjoner

Reservedeler

Anmeldelser

Om Blimo

Blimo ble startet i 2007 og har siden den gangen vokst til å bli Nordens største leverandør av elektriske seniorscootere til privatpersoner. Vi er eksperter på området og har opp gjennom årene forandret hverdagen for tusenvis av fornøyde kunder med våre elektriske kjøretøy.

Les mer her

Våre andre butikker

Handle og betal trygt hos oss

KlarnaDHL